طراحی و اجرای کناف پروژه برج های مسکونی سپهر ، تیم متخصص پرشین کناف بر عهده گرفت. برج های مسکونی سپهر مجهزترین برج های مسکونی در استان اصفهان می باشد که دارای مشخصات فنی و امکانات منحصر به فرد است.استفاده از معماری مدرن بر مبنای رفاه و آسایش ساکنین ، فضای غرق در نور واحد های طراحی شده باعث نشاط و گرمی در فضای صمیمی خانواده ها خواهد بود.منطقه جغرافیایی بی نظیر و بدون آلودگی و دسترسی به بزرگراههای اصلی شهر از ویژگی های ممتاز برج های مسکونی سپهر است.برج های مسکونی سپهر یکی از مجموعه برجهای بی نظیر در استان اصفهان می باشد که از سال ۱۳۹۷ آماده سکونت برای مالکین گرامی شده است .
مواد تشکیل دهنده کناف چیست؟
به طور کلی کناف از صفحات فیبری نازک و ملاتی از گچ و سایر مصالح ساختمانی تولید شده است که انعطاف و فرم پذیری به گچ میدهد. برای اجرای کناف نیاز به زیر کاری است. در زیر کار کناف ورقها گالوانیزه به سقف متصل میشوند تا بتوان با اتصال صفحات گچی کناف با استفاده از پیچ به این ورقهای گالوانیزه، آنها را فرم داد و به شکل مورد نظر درآورد.
کناف دیوار
اساساً از صفحات کناف گچی برای پوشش سقف و دیوارهای داخلی استفاده میشود. البته صفحات کناف سیمانی به نام درای وال (drywall) یا دیوار خشک هستند که برای مصارف خارجی ساختمان به کار میروند و مقاومت خوبی در برابر رطوبت، برودت، حرارت و پرتوهای خورشید دارند.
برای اجرای کناف در سقف و دیوار نیاز است که ابتدا یک شبکه از پروفیلهای گالوانیزه به سقف سازه وصل شود که معمولاً با این اتصال با استفاده از پیچ و رولپلاک یا پرچ انجام میشود. پس از اجرای پروفیلهای گالوانیزه به سقف، نوبت به اجرا کردن نقشه تزیینات است. برای اجرای سقف کناف معمولاً یک سطح یک دست از کناف برای کل سقف، یک دور باکس برای کل سقف و سپس تزیینات بخشی از سقف که قبلاً مدل آن انتخاب شده است، استفاده میشود.
برای اجرای دورباکس و تزیینات جدا از سقف باید با توجه به نقشه از میله یا پروفیل گالوانیزه برای اتصال صفحات گچی استفاده میشود. به طور مثال اگر در مدل سقف مورد نظر یک باکس گرد برای دور لوستر در نظر گرفته شده باشد، پیش از اجرای سقف کلی در اطراف محل قرار گیری لوستر، تعدادی پروفیل گالوانیزه به پروفیلهای اصلی که به سقف متصل شدهاند،
وصل میشوند و پس از پایان اجرای سقف اصلی و اجرای سیم کشیهای مربوط به نور پردازی،ورقهای گچی دور سقف را به پروفیلهای گالوانیزه با پیچش متصل میکنند و شکل نهایی مورد نظر را میسازند.در انتهای کار نیز برای زیبایی و یکدستی کار قسمتهایی که صفحات کناف به هم وصل شدهاند و یا محل پیچ کردن صفحات گچی به پروفیلهای گالوانیزه را با استفاده از ملات کناف تهیه شده از پودر کناف و یا بتونه کناف میپوشانند.
پس از خشک شدن بتونه، میتوان اقدام به رنگ آمیزی سقف یا دیوار کناف کرد. پس از خشک شدن رنگ آمیزی نیز میتوان اقدام به نصب المانهای نوری مانند هالوژن، نوار نورانی، نور مخفی و ... کرد. لازم به یادآوری است که میتوان تأسیسات الکتریکی را از پشت کناف عبور داد و برای دسترسی به آنها با برش زدن صفحات اقدام کرد و پس از انجام تعمیرات، دوباره صفحات را به زیر کار چسباند.
سبک سازی ساختمان (مقاومت ساختمان در برابر زلزله): کلیه دیوارها از جنس کناف می باشد که سهم بسزایی در کاهش وزن ساختمان دارد.
عایق بندی و تنظیم صدا: عایق صوتی (Sound Insulation) که با استفاده از دیوارهای حایل از نوع کناف و همچنین استفاده از پنجره های دو جداره آلومینیومی محقق گردیده است.
صرفه جویی در مصرف انرژی ساختمان: عایق حرارتی (Thermal Insulation) که از طریق استفاده از پشم سنگ در فاصله بین دیوارهای کناف ، در دیوارهای منهی به فضای آزاد (دیوارهای جانبی) و دیوارهای بین واحدها و نیز استفاده از پنجره های دو جداره آلومینیومی ، محقق گردیده است.